Tillidsposter

Fagligt
I 2010 blev jeg valgt ind i bestyrelsen i en af AC klubberne i Ørsted (tidl. DONG Energy), frem til efteråret 2012 som næstformand, og siden da som formand. Siden 2012 og frem til min fratrædelse hos Ørsted i juli 2019 var jeg tillige valgt ind i hovedsamarbejdsudvalget (HSU) for et af forretningsområderne, og fra 2014 var jeg tillige medlem af Koncernsamarbejdsudvalget (KSU).

I 2002 blev jeg valgt som formand for ingeniørernes virksomhedsgruppe i DR, som talte 40-50 ingeniører.

I min tid på UNI-C sad jeg flere år i samarbejdsudvalget, først som suppleant for tillidsrepræsentanten og siden som tillidsrepræsentant.

Før det var jeg talsmand for de værnepligtige ingeniører, da jeg aftjente min værnepligt i 1990.

Foreninger
I 2018 blev jeg valgt ind i bestyrelsen i Rødkildegårdens Grundejerforening her i Munkerup, og her i 2019 er jeg blevet formand for bestyrelsen. Det er en lille forening med 36 medlemmer, og dens primære formål er vedligehold af fællesveje samt et lille fredet område, som tilhører foreningen.

Fra 2012 til vi flyttede i 2016 var jeg formand for bestyrelsen i Grundejerforeningen 1DO Båstrup, en forening med 96 grundejere, og qua dette arbejde sad jeg tillige med i bestyrelsen for Ejerlauget Båstrup Park, som driver den fælles varmecentral i området. 

Jeg har siddet i bestyrelsen bla. som næstformand i Ejerforeningen Blåbærhaven, en bebyggelse med 220 lejligheder, og i flere år var jeg tillige formand for antenneforeningen.

Jeg var en af initiativtagerne til dannelsen af Kokkedal Bredbåndsforsyning, hvor vi arbejdede for at etablere ægte bredbånd til beboerne i Kokkedal og omegn via vores eget fibernet. Fra foreningen blev stiftet i 2004 og til dens nedlæggelse i 2008 var jeg formand for bestyrelsen. Desværre lykkedes projektet ikke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s